icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 26 april 2022

Royaal wonen in Grijpskerk

In het Groningse Grijpskerk staat een vorstelijk project in de startblokken; NijMeindertsma duurzaam wonen in het groen! Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf uit Groningen bouwt 18 half-vrijstaande woningen. Ook verrijzen 7 vrijstaande woningen van Notebomers Bouwgroep uit Lutjegast. De architectuur van de woningen is geïnspireerd door de typische jarendertigstijl uit de directe omgeving.   

NijMeinderstma Grijpskerk impressie interieur I Rottinghuis' Aannemingsbedrijf .jpg

Wonen zoals jij dat wilt

De vrijstaande woningen bieden uitbreidingsmogelijkheden, zoals een dakopbouw op de garage of dakkappellen. De royale half-vrijstaande woningen hebben de mogelijkheid om persoonlijke aanpassingen op de begane grond te laten uitvoeren. Zo wordt werken vanuit huis mogelijk, een extra speelkamer, of een slaapruimte op de begane grond. Alle woningen zijn energiezuinig en uitermate duurzaam.

 

Ruimte in het groen
De kavels zijn groot en de wijk is ruim opgezet. Kenmerkend is het vele groen dat tot uiting komt in frisse grasvelden en robuuste heggen. De plattegrond van de wijk is een driehoek met in de kern een uitgestrekt speelveld. De bouw start in het vierde kwartaal van 2022.

 

Koninklijk tintje

De pre-sale van deze woningen start op Koningsdag! Vanaf woensdag 27 april 2022 is  inschrijving op de verschillende kavels volop mogelijk. Op www.nijmeindertsma.nl vind je alle informatie die je nodig hebt.

 

Meer informatie?

Bel Jouke en Arina Havinga van Havinga Makelaars te Briltil, (0594) 500 476 of Douwe Dijkstra van Dijkstra Makelaardij & Financieel Advies, (0594) 501 501.