icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 29 maart 2023

Doorbouwen in Delfzijl

Op het project Boegkwartier Delfzijl worden de dimensies van het nieuwe complex nu echt zichtbaar. In alle bouwdelen is de bouw de hoogte in gegaan.

Mijlpalen

Aan de Havenstraat wordt er op dit moment gewerkt aan de laatste verdiepingen van de appartementen. Op het eerste deel ligt de dakvloer er al en op de hoek tussen de Havenstraat en de Waterstraat werken wij aan de bovenste verdieping. Half april plaatsen wij hier de dakvloer en dan is het hoogste punt van het project bereikt; een mooie mijlpaal.
Aan de Willemstraat is de eerste verdiepingsvloer gestort voor de appartementen en worden de wanden geplaatst. Ook hier gaan we de hoogte in met de bouw.
Ook de bouw van de Lidl verloopt prima. De begane grondvloer van de supermarkt is klaar en momenteel plaatsen wij de buitenwanden hier bovenop. Hiernaast ook bouwen wij momenteel de fundering van het laaddock. Met deze werkzaamheden zijn alle funderingen voor het Boegkwartier klaar.

 

Fotografie: Roel van der Helm