icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 14 februari 2023

Bouwupdate Boegkwartier Delfzijl

Het gaat goed op de bouw van het Boegkwartier in Delfzijl. In het centrum van Delfzijl, in de driehoek tussen de Havenstraat, Waterstraat en Willemstraat bouwt Rottinghuis daar een complex met ruimte voor wonen, zorgen en winkelen. Met 78 appartementen, waarvan 70 sociale huurappartementen voor Acantus, een Lidl en ruimte voor NoorderZorg. 

Zichtbare vorderingen

Inmiddels is goed zichtbaar welke we vorderingen maken. Aan de Willemstraat wordt de ‘commerciële plint’ al zichtbaar. Er zijn wanden en kolommen gestort voor de winkelruimtes en ingang van de Lidl. Aan de Havenstraat gaan we echt  de hoogte in. Donderdag 16 februari gaan wij daar een dubbele betonstort doen van zo’n 300 m3. Dan wordt de vloer van de 3e verdieping aan de Havenstraat en de funderingsstroken voor de Lidl gestort. De bouw verloopt volgens planning. 

Fotografie; Roel van der Helm