icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 19 juni 2023

Dag van de Bouw druk bezocht!

Zaterdag 17 juni was de landelijke Dag van de Bouw. In Delfzijl was daarom de bouwplaats van het Boegkwartier in open voor het publiek. Met ruim 200 bezoekers, veelal toekomstige bewoners en omwonenden van het project, een goed bezochte open dag! Op deze zonnige zaterdag heeft Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf samen met Acantus en gemeente Eemsdelta, de bezoekers kennis laten maken met dit bijzondere project in het hart van de stad. De enthousiaste reacties van de bezoekers maakten deze open dag een succes!

Complex

In het Boegkwartier komen 78 appartementen en commerciële ruimten, waaronder een Lidl-supermarkt. Acantus verhuurt 70 appartementen, de overige 8 zijn inmiddels verkocht. Naast wonen en winkelen is er in het Boegkwartier ook ruimte voor groen; op het dak van de supermarkt wordt een daktuin aangelegd voor de bewoners. Het complex wordt aardbevingsbestendig gebouwd en zal in 2024 opgeleverd worden.