icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 04 juli 2022

Groot onderhoud Hoogkerk

Fijn en betaalbaar wonen I Voor woningcorporatie Wierden en Borgen voeren wij in Hoogkerk het groot onderhoud uit aan 10 woningen in de Kerkstraat.

IMG_2198 (2).jpg
10 woningen Kerkstraat Hoogkerk

Grondige aanpak

We pakken het grondig aan. Zo worden de woningen voorzien van nieuwe geïsoleerde daken, met pv-panelen, krijgen de woningen een nieuwe geïsoleerde achtergevel inclusief kozijnen en HR beglazing. Ook wordt de bestaande gevel hersteld en gereinigd en herstellen we aardbevingschade. In de woningen pakken we de keuken en het sanitair aan en vervangen we dit.

Tijdens de werkzaamheden worden de bewoners tijdelijk verhuist naar een leegstaande woning in dezelfde straat.

Groot, planmatig en mutatie onderhoud zijn de specialisaties van onze afdeling Bouwservice en Onderhoud. Met een ervaren en betrokken team allround onderhoudsmedewerkers gaan we aan de slag bij de mensen thuis. Zodat zij straks weer kunnen genieten van een fijne, betaalbare en veilige woning.