icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 april 2024

WELKOM OP HET HEREPLEIN!

De oplettende bezoeker zal het zijn opgevallen; het aantal bedrijfsnamen op het naambord aan het Hereplein 9/10 is nogal toegenomen. Het pand waar Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf sinds 1947 is gevestigd, biedt sinds dit jaar ook onderdak aan KonderWessels Projecten, VolkerWessels Vastgoed en VolkerWessels Bouw- en Vastgoedontwikkeling Noord-Oost.

WhatsApp Image 2024-03-01 at 16.14.22.jpeg

Toekomst

Rottinghuis krijgt ruggensteun vanuit VolkerWessels Vastgoed en Kondor Wessels Projecten bij project- en gebiedsontwikkelingen. Als onderdeel van het landelijk concern VolkerWessels, zijn de krachten gebundeld en de taken verdeeld; zo is er nu sprake van twee extra specialisten die zich op de Noordelijke ontwikkelingsmarkt richten. VolkerWessels Vastgoed; bekend in ‘Stad’ van grote opgaves zoals Helpermaar en het Engelse Park, maar ook The Market Hotel in Groningen en één van de ontwikkelaars van de Stadshavens en KondorWessels Projecten, die in de regio aan de slag gaat met diverse gebiedsonderzoeken en posities.

Samen met Reitsma Bouw in Drachten en Koenen Bouw in Emmen werken we verder onder de vlag van VolkerWessels BVGO Noord-Oost aan een toekomstbestendig Noorden waar het fijn wonen en leven is! Wij zeggen dus; van harte welkom aan het Hereplein waar we samen werken aan de toekomst van thuis in het Noorden!