icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 21 juli 2023

Tempo in Veendam

Amper anderhalve maand geleden startte de nieuwbouw van de 50 appartementen aan het Lloyds Terras in Veendam en vandaag ligt de fundering er strak bij. De 153 funderingspalen, 76 funderingsbalken en één lift put vormen een solide basis voor het complex. Het projectteam heeft het tempo er goed in. Dat blijkt uit de plaatsing van 76 balken en de liftbak in één dag.

Zomervakantie

De komende weken zal het rustig zijn op de bouwplaats door de vakantieperiode. Maar vanaf eind augustus gaan we op volle snelheid verder.
De ontwikkeling en bouw van dit appartementencomplex, met 50 sociale huurappartementen voor Acantus, is in handen van Rottinghuis. Een bijzonder energiezuinig gebouw op een mooie zichtlocatie aan de Van Stolbergweg, ontworpen door VMEZ Architecten uit Drachten.