icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 22 juni 2023

Maggie's is op hoogte!

De nieuwbouw van Maggie’s Center Groningen bereikt het hoogste punt en daarom werd vanmiddag de vlag gehesen. Een mooi mijlpaal in de realisatie van dit bijzondere project. In Groningen wordt op het terrein van het UMCG hard gewerkt door de betrokken bouwers van Bouwteam Maggie’s.

Bijna halverwege

En dat is goed te merken want de bouw vordert snel en is al bijna halverwege. Volgens planning levert het bouwteam Maggie’s eind dit jaar casco op. Daarna zal er nog tijd nodig zijn voor de inbouwpakketten, inrichting en aanleg van de bijzondere tuin, naar ontwerp van Nederlands bekenste tuinarchitect Piet Oudolf.

In Groningen wordt het eerste Maggie’s Center in Nederland gebouwd. Maggie’s Center is een plek waar (ex)kankerpatiënten en hun naasten terecht kunnen voor praktische, emotionele en sociale steun. Het doel van Maggie’s Groningen is om een omgeving te creëren, waarbij architectuur een belangrijke rol speelt bij het genezingsproces. En dat is wat nu ook in Groningen wordt verwezenlijkt.

Voor informatie over Maggie’s Groningen check je www.maggiescenters.nl.

Wij bouwen Maggie's Groningen samen met BAM Bouw en Techniek, Trebbe, VanWijnen en Homij voor de installateis. Het gebouw is ontworpen onder de architectuur van Marlies Rohmer.