icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 21 juli 2022

Meerstad I Puntjes op de 'i'

De werkzaamheden aan de rij- en dijkwoningen in Meerstad naderen hun voltooiing. Volgende week leveren we het eerste blok met 4 woningen van de in totaal 11 rijwoningen op. De overige 7 worden na de bouwvak opgeleverd.

Momenteel wordt de laatste hand aan de gevels gelegd. Zo wordt het metselwerk afgerond en krijgen de kopgevels hun zinken afdekkers. Wanneer vervolgens ook de hemelwaterafvoer is gemonteerd en de entrees voorzien traptreden, kan de steiger worden afgebroken en komen de woningen in hun volle ornaat tevoorschijn.

In de vrijstaande dijkwoningen wordt hard gewerkt aan de afbouw in de woning door de schilder en stukadoor. De puntjes op de ‘i’ waarna ook deze woningen oplevert worden. Aan de buitenzijde zijn de Dijkwoningen afgetimmerd met het zwarte rabat, wat de woningen hun karakteristieke schuurwoning uitstraling geeft. Na de bouwvak worden er nog 8 vrijstaande bergingen gemaakt. Maar voor de bewoners van de 8 dijk en 11 rijwoningen is het bijna zover!