icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 05 september 2023

Nieuwe directeur Rottinghuis en Reitsma Bouw; Jan Johan de Vries

Per 1 juli is Jan Johan de Vries aangesteld als directeur van Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf bv in Groningen en Reitsma Bouw in Drachten. Jan Johan de Vries is sinds 2018 werkzaam bij Rottinghuis waar hij begon als projectleider om vervolgens als hoofd productie en vestigingsleider in de bedrijfsvoering te acteren. Na aankondiging van het vertrek van Bertil Poelman, is Jan Johan gevraagd om de rol van directeur op te pakken voor de beide VolkerWessels-bedrijven. Koenen Bouw in Emmen blijft onder leiding van Wout van Vilsteren opereren in Drenthe.

Met het eigen team
“Blij dat deze positie vanuit het eigen team is ingevuld”, is de reactie van De Vries op zijn benoeming. “Ik ben echt onderdeel van het team en dat blijft zo. We doen het met elkaar, en iedereen binnen ons bedrijf weet wat er van hem of haar verwacht wordt om samen onze positie in de noordelijke bouw- en vastgoedmarkt te behouden.”

Vizier op duurzame samenwerking
Met de expertise op het gebied van ontwerp- en planvoorbereiding is Rottinghuis / Reitsma Bouw de ideale bouw(team)partner voor ontwikkelaars, woningcorporaties, vastgoedbeheerders en -investeerders. “Wij werken aan een sterke positie voor ons bedrijf waarbij we bijdragen aan een krachtige regio.” Hiermee doelt De Vries onder andere op de activiteiten die het bedrijf in het aardbevingsgebied uitvoert. Van complete sloop-nieuwbouw, tot versterking van woningen, agrarisch en maatschappelijk vastgoed zoals zorg- en onderwijshuisvesting.

Koers
Voor de beide bedrijven betekent de benoeming van De Vries beslist geen koerswijziging; “We blijven de markt bedienen zoals onze opdrachtgevers en bouwpartners dat van ons gewend zijn. Er is een wisseling in de stuurhut geweest. Dus we kunnen op volle kracht door.”