icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 maart 2024

Klaar voor de toekomst I personeelsbijeenkomst 2024

Gisteren vond de jaarlijkse personeelsbijeenkomst van Reitsma Bouw en Rottinghuis plaats. Gelijktijdig werden ook de collega’s van Koenen Bouw bijgepraat. Naast gezellig bijpraten en een overheerlijk stamppotbuffet stond deze bijeenkomst in het teken van de koers voor 2024 en verder.

Ontwikkeling van mens en markt

Onder leiding van gespreksleider Mathilde Lubbers, namen Jan Johan de Vries, Jeroen Schrage en Martin Wiersma de resultaten onder de loep. Hoe is het gegaan vorig jaar, wat hebben we verdiend en vooral waar gaan we mee bezig. Voor 2024 gaan we met mooie en bijzondere projecten aan de slag waarbij thema’s als betaalbare woonoplossingen, duurzaam verbeteren van bestaand vastgoed en biobased en circulaire ontwikkeling centraal staan.

Daarnaast werd er ook stil gestaan bij de uitkomsten van het Medewerkers Tevredenheidsonderzoek bij Rottinghuis en Reitsma. Luisteren naar elkaar, aandacht voor de ontwikkeling en veiligheid van medewerkers kwamen als speerpunten naar voren, waarmee we aan de slag gaan de komende periode.

Met een terugblik op het afgelopen jaar, een check-in op de stand van zaken vandaag en een vooruitblik op de toekomst is de conclusie dat we als team stevig staan in de regio. Met elkaar hebben we een duidelijk beeld wat belangrijk is; werken met plezier, veilig werken in een veilige omgeving, luisteren naar elkaar, investeren in duurzame klantrelaties en vooral doorbouwen!

 

Fotografie: Ronnie Zeemering