icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 21 oktober 2015

Bouw 44 appartementen Assen gestart!

De bouw van 44 moderne nieuwbouwappartementen aan Het Kanaal in Assen is gestart! Op woensdag 21 oktober zijn de funderingswerkzaamheden begonnen. Tot en met volgende woensdag 28 oktober worden er diverse boorpalen de grond in gedraaid. Deze 44 appartementen bouwen wij in opdracht van Woningcorporatie Actium te Assen.

Het ontwerp van Beltman Architecten te Enschede en Ingenieursbureau Dijkhuis te Groningen komt op een prominente plaats bij de toegang van het centrum van Assen te staan.

 

Deze bouwlocatie maakt deel uit van de zogenaamde ‘Blauwe As’. De Blauwe As is een project van de gemeente Assen om Het Kanaal weer bevaarbaar te maken. Het totale gebied wordt aangepakt om beter aan te sluiten op de nieuwe situatie. De moderne, stedelijke vormgeving en uitstraling van het nieuwe appartementengebouw past bij de ontwikkeling van de Blauwe As.

 

Volgens de planning vindt de oplevering van dit moderne en energiezuinige complex circa eind 2016 plaats.