icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 februari 2018

Bouwwerkzaamheden Houkepoort fase 1A en 1B

Bij het nieuwbouwproject Houkepoort in Sneek is volop bouwactiviteit. Op dit moment zijn we aan de slag met fase 1A, in totaal 28 woningen, en fase 1B waarbij 16 woningen worden gerealiseerd in opdracht van VolkerWessels Vastgoed.  

Fase 1A

Aan het begin van de week zijn de eerste steigers van fase 1A verwijderd, zodat de prachtige huizen te voorschijn komen. De metselaar is bezig met het resterende metselwerk. Verder zijn de eerste meterkasten geplaatst, zodat we over een aantal weken kunnen beginnen met de graafwerkzaamheden ten behoeve van de nutsaansluitingen.

Fase 1B

De heiwerkzaamheden voor fase 1B zijn donderdag 7 februari begonnen. Deze werkzaamheden zullen ongeveer twee weken duren. Aansluitend worden de funderingsbalken bevestigd. Daarna zullen de rioleringsbuizen en de gas-, koud- en warmwaterleidingen aangebracht worden.