icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 28 maart 2018

Contouren 2e fase Anjerplein Haren zichtbaar

Er is volop bouwactiviteit aan het Anjerplein in Haren. De contouren van de 2e fase van het nieuwbouwproject aan het Anjerplein in Haren zijn zichtbaar. Bij het appartementengebouw aan de Korenbloemweg is de 3e verdiepingsvloer aangebracht, zodat aanstaande vrijdag de vloer afgestort kan worden. Ook is er een begin gemaakt met het gevelmetselwerk.   Op dit moment worden de casco's van de 3e bouwlaag geplaatst van het appartementengebouw aan de Boterbloemweg. De verwachting is dat de dakvloer rond 11 april 2018 gelegd kan worden, zodat het daarna afgestort kan worden.    

Projectinformatie

De bouwcombinatie VW2, een samenwerking tussen Rottinghuis en Van Wijnen, bouwt de tweede fase in de wijk Oosterhaar in Haren. Er worden twee appartementengebouwen gerealiseerd met elk 19 appartementen. Deze, door AAS architecten en abtWassenaar ontworpen appartementen, krijgen dezelfde uitstraling als de reeds gerealiseerde koopappartementen. De appartementen worden verhuurd door Jansen verhuur en beheer, partners van Boekholt & Partners Makelaardij uit Groningen.