icon-arrow-right
HomeNieuws Dag van de Veiligheid

Dag van de Veiligheid

Actueel

VolkerWessels heeft een nieuw veiligheidsprogramma gepresenteerd: WAVE. WAVE staat voor ‘Wees Alert! Veiligheid Eerst!' Dit programma wordt voor heel VolkerWessels ingezet, dus ook voor Rottinghuis.

 

WAVE heeft één belangrijke kernwaarde: ‘we werken veilig of we werken niet'. Daarnaast zijn er veiligheidswaarden en -richtlijnen opgesteld. Deze waarden en richtlijnen worden door middel van logo's en pictogrammen verduidelijkt.

 

Rottinghuis was al gestart met een eigen veiligheidscampagne: ‘Veilig Werken, een Gezonde Aanpak'. Sinds begin 2013 hangt de bijbehorende campagneposter op alle bouwplaatsen en op kantoor. We hebben besloten om de veiligheidscampagne van Rottinghuis te implementeren in WAVE.

 

Woensdag 30 oktober 2013 is voor de meesten een "gewone" werkdag, maar voor alle Rottinghuizers is dit "Dag van de Veiligheid"! Op deze dag zullen we het veiligheidsprogramma WAVE op de bouwplaatsen en kantoor introduceren en wordt er aandacht besteed aan specifieke maatregelen en regelgeving omtrent veiligheid.

+