icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 27 november 2014

Goed resultaat cultuurmeting!

De afgelopen twee jaar heeft Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf bv veel energie gestoken in Veiligheid en Gezondheid (V&G) binnen de organisatie. In 2012 heeft Aboma een meting verricht en naar aanleiding van deze meting is een stappenplan opgesteld met het motto: “Veilig werken, een gezonde aanpak.” In 2013 is dit doorgezet in de WAVE campagne. In september 2014 heeft er een tweede meting plaatsgevonden en de uitslagen waren lovend.

Aboma

Quote Aboma: “De inspanningen hebben zich ruim vertaald in een uitstekende pro-actieve score. De organisatie heeft dit voor elkaar gekregen in een zeer korte periode. Dat is bewonderingswaardig en een prestatie van formaat. De uitdaging waar Rottinghuis voor staat is om dit niveau vast te houden!”

 

Deze uitdaging gaan we natuurlijk met veel enthousiasme aan!