icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 20 februari 2015

Nieuwbouwproject Agaathhof feestelijk gestart

Op donderdag 19 februari is de bouw van het nieuwbouwproject Agaathhof feestelijk gestart. De heer Van der Meer van DeZwarteHond en wethouder Roeland van der Schaaf hebben in het bijzijn van kopers, omwonenden en diverse genodigden een speech gehouden. Vervolgens heeft de wethouder de bouw symbolisch gestart door een boorpaal in de grond te laten draaien. Daarna was er gelegenheid voor de kopers om onder het genot van een hapje en een drankje kennis met elkaar kunnen maken. Het was een gezellige middag!

Het nieuwbouwproject Agaathhof wordt gerealiseerd in samenwerking met Beauvast BV en DeZwarteHond in een prachtige historische buurt, hartje van de Stad Groningen. In totaal komen er aan de Lutkenieuwstraat 17 stadsvilla’s in een hof, met eronder een parkeergarage voor maar liefst 57 auto’s. Op deze locatie liggen veel voorzieningen binnen handbereik, zoals groene singels, talloze restaurants, cafés, supermarkt en zelfs de markt op loopafstand voorzien van alle hedendaagse stadsgemakken. De stadswoningen liggen rondom een groen hofje en iedere woning heeft een royale buitenruimte.

 

De kopers hebben zich vanzelf aangemeld naar aanleiding van een artikel dat in de krant heeft gestaan, toen bekend werd dat dit project gerealiseerd zou worden. Verder was er voor de verkoop geen promotie nodig. Naar verwachting worden de contracten van de laatste twee woningen in binnenkort ondertekend. Daarnaast zijn er nog enkele parkeerplaatsen te koop.