icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 15 mei 2017

Open dag 21 mei - Watervilla's Friese Meren

Vanwege de grote belangstelling organiseert Kontour Vastgoed een Open Dag op locatie op 21 mei tussen 12:00 en 16:00 uur. U wilt investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook vooral voor uw eigen plezier? Dan is Watervilla’s Friese Meren de ultieme keus. U kunt op 21 mei een kijkje nemen in de verschillende type watervilla’s in aanbouw. U krijgt zo een goed beeld van de verschillende type villa’s, de gebruikte materialen en het hoge afwerkingsniveau. 

Locatie Open Dag + aanmelding

De bouwlocatie is gelegen ter hoogte van de Marwei 49 te Delfstrahuizen. De eerste afslag op de A6 na de afslag Lemmer. Vanuit het midden van het land één klein uurtje rijden. Ter plaatse wordt u opgevangen en begeleid naar de bouwlocatie. Aanmelden is noodzakelijk en doet u via deze link.


U heeft tevens de mogelijkheid om de sloepen te bekijken en mee te varen.

Succes gaat door: fase 3 in verkoop

Ruim 70% is verkocht van fase 2 en de verkoop van de laatste fase is gestart. In fase 3 bieden wij u een fraaie selectie topvilla’s. Uniek gelegen aan het water. Luxe vrijstaande rietgedekte villa’s, direct gelegen aan de oevers van het Tjeukemeer, één van de meest goed te bevaren  Friese Meren. De Weerribben, het IJsselmeer of de Friese meren, alles onder handbereik.  Er is simpelweg geen vergelijkbaar project in Nederland. Luxe is de norm. Komt u ook beleven & genieten?

Sloepen van Aquatec

Jachtwerf Aquatec uit Woudsend, bekend van de merken Antaris, Maril en Makma, is tijdens de Open Dagen aanwezig om U enkele speciaal voor dit project en omgeving ontwikkelde sloepen en tenders te demonstreren. Samen met de luxe sloepen van Aquatec is de beleving van wonen en recreëren een unieke mix van genieten, comfort en plezier.