icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 23 april 2013

Opening 'Van Smaak' te Drachten

Een jaar na oplevering hebben Sjoerd Bakker en Vincent Tuiten op vrijdag 19 april het openingsfeest van ‘Van Smaak' in Drachten bijgewoond.

In opdracht van Maaltijdservice Noord, op 4 juni 2012 omgedoopt naar ‘Van Smaak', heeft Reitsma in zeer korte tijd de nieuwbouw van een fabriek gerealiseerd. In het nieuwe gebouw zijn de keuken, het portioneren, het expeditie- en logistiek centrum en de kantoren gevestigd. Ook is er een ruime demonstratiekeuken voor klantbezoeken en productinnovaties.

 

De maaltijdservice bereidt op ambachtelijke wijze 5000 koelverse en 1000 diepvriesmaaltijden voor (thuis)zorgorganisaties, senioren, mensen met een beperking, alleenwonenden, maar ook voor tweeverdieners. ‘Van Smaak' biedt ook cateringservice en is actief in zowel de zakelijke als particuliere markt in Noord-Nederland en Overijssel.

 

Via een speciaal voor het openingsfeest uitgezette route konden genodigden het nieuwe pand bekijken. Op diverse plaatsen in de fabriek werd op tv-schermen en door medewerkers van ‘Van Smaak' uitleg gegeven over het bereiden, verpakken en transporteren van de maaltijden. Ook was er de mogelijkheid om te proeven van verschillende lekkernijen.

 

Directeur Henk Peter Jagersma vertelde blij te zijn met de nieuwbouw en de groei die zijn bedrijf doormaakt. Wanneer deze groei doorzet zal de fabriek binnen een aantal jaren moeten worden uitgebreid. Op basis van de door ons geleverde prestatie is het niet uitgesloten dat wij hier opnieuw bij betrokken worden.

 

Als cadeau is er door ons een geldbedrag over gemaakt dat door ‘Van Smaak' zal worden geschonken aan de Nationale Vereniging de Zonnebloem.