icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 20 mei 2020

Opgeleverd! | MorgenWonen Veendam

Het was vanmorgen zover: we leverden de 12 MorgenWoningen aan de Kleine Vaartlaan in Veendam op aan de heren van Vastgoed Company B.V..   Met de anderhalvemeter in acht genomen - en dus met "de #handopafstand" - feliciteerden wij de nieuwe eigenaren van deze #nulopdemeter huurwoningen.

In het bijzijn van wethouder Henk Jan Schmaal en collega Arjen van der Kaa ontvingen zij de sleutels. "Prachtig dat deze lokale partij investeert in hoogwaardig afgewerkte en uiterst duurzame huizen als deze", zo zei de wethouder. Daar mag, ook in deze tijd, wel even bij worden stilgestaan!

 

De huizen zijn allemaal woonklaar: compleet voorzien van afgewerkte vloeren en wanden, ingerichte keuken, badkamer en toilet. Zelfs het gras is al ingezaaid, de terrassen zijn gelegd en alle tuinen zijn omzoomd met groene heggen.

 

Voor inlichtingen over de verhuur is MakelaarsUnie ingeschakeld.

De verhuiswagen voor de eerste bewoners komt 1 juni al voorrijden.

 

#doorbouwers | #ookditisvolkerwessels | MorgenWonen