icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 29 april 2015

Vlotte bouw sporthal Middelstum

De bouw van de Hippolytushal in Middelstum verloopt voorspoedig. Op woensdag 29 april wordt de druklaag van de beganegrondvloer gestort. Ook wordt de staalconstructie en de dakconstructie van de sporthal gemonteerd, zodat de contouren van het gebouw al zichtbaar worden. Het monteren van de staalconstructie en de dakconstructie van het hoge gedeelte van de sporthal zal ongeveer drie weken duren, waarna de montage van het lage gedeelte kan beginnen. Over circa twee weken wordt de vloer van de sporthal gestort.  

Rottinghuis' Aannemingsbedrijf bv realiseert dit project in opdracht van Wind Design & Build b.v. Volgens de planning is de oplevering van de nieuwe sporthal medio eind september 2015. Het multifunctionele gebouw wordt straks in gebruik genomen door een aantal organisaties, zoals drie basisscholen en sportclubs uit Middelstum en de omgeving. Aansluitend op de bouw van de nieuwe Hippolytushal worden de oude hal en de kantine van de voetbalvereniging gesloopt.